Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21182

Ingredience

2 ks Cibule
100 g Cuketa
100 g Fazolové lusky zelené
300 g Hovězí maso zadní
300 g Jehněčí maso
100 g Kapusta růžičková
100 g Květák
100 g Lilek
0,5 dl Olej slunečnicový
100 g Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Rajčata
150 g Slanina vepřová
1 polévková lžíce Sůl
30 g Vepřové maso libové
1 dl Voda pitná
0,5 l Víno bílé
100 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 575 kcal
Kilojoule 2 407kJ
4% Sacharidy 15 g
47% Tuky 35 g
34% Sodík 690 mg
48% Bílkoviny 27 g

Bosenský hrnec postup přípravy receptu:

1

Hovězí, jehněčí a vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Maso si dáme do misky, osolíme ho a opepříme. Slaninu pokrájíme na drobné kostičky a na pánvi osmažíme. Ke slanině přidáme pokrájené maso a orestujeme dozlatova. Omytou všechnu zeleninu (podle vlastního výběru) pokrájíme na kousky. Do zapékací mísy budeme střídavě vrstvit zeleninu a maso - a to tak, že začínáme a končíme vrstvou zeleniny. Poslední vrstvu polijeme olejem, do kterého jsme zamíchali špetku pepře a soli, bílým vínem a dolijeme vodou jen po kraj zeleniny - aby vše bylo ponořené.

2

Mísu zakryjeme, dáme do vyhřáté trouby a pečeme 2 hodiny při 185°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept