Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21183

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
0,5 kávová lžička Cukr krupice
600 g Hovězí maso zadní
1 dl Olej rostlinný
1 kávová lžička Oregano čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
750 g Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 234 kcal
Kilojoule 978kJ
3% Sacharidy 10 g
10% Tuky 7 g
29% Sodík 572 mg
61% Bílkoviny 34 g

Řecké bifteky postup přípravy receptu:

1

Pomleté hovězí maso dáme do mísy, přidáme k němu sůl, pepř, oregano,

2

olej a vše dobře prohněteme. Maso necháme na chladném místě odležet 1 hodinu.

3

Připravíme si omáčku:

4

V hrnci si rozehřejeme olej a na něm orestujeme nakrájený česnek,

5

přidáme nadrobno nakrájenou petrželku a krátce osmahneme.

6

Potom přidáme nadrobno pokrájená, oloupaná rajčata, sůl, cukr, bazalku, vše promícháme a vaříme do zhoustnutí.

7

Z masa si uděláme karbanátky, které grilujeme na roštu nebo je usmažíme na oleji v pánvi.

8

Karbanátky podáváme s rajčatovou omáčkou a rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept