Recept

Mexické hovězí plátky

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21188

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Hovězí maso zadní
150 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
80 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 293 kcal
Kilojoule 1 227kJ
2% Sacharidy 9 g
15% Tuky 11 g
19% Sodík 370 mg
71% Bílkoviny 40 g

Mexické hovězí plátky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Plátky opečeme na pánvi na oleji. V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme opečené maso a podlijeme horkou vodou rozmíchanou s rajčatovým protlakem. Přilijeme nálev z hrášku a maso dusíme doměkka. Měkké plátky vyjmeme na talíř a přelijeme šťávou s prohřátým hráškem. Pokrm podáváme posypaný nastrouhaným sýrem. Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept