Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 21202

Ingredience

2 ks Avokádo
20 g Cibule
20 ml Citronová šťáva
800 g Hovězí roštěnka níz. peč.
5 g Kmín římský
5 g Koriandr mletý
125 g Koriandr čerstvý
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Rajčata
6 ml Tabasco
8 ks Tortilla
1 stroužek Česnek
20 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 893 kcal
Kilojoule 3 734kJ
32% Sacharidy 115 g
47% Tuky 35 g
9% Sodík 179 mg
65% Bílkoviny 36 g

Tacos z Texasu postup přípravy receptu:

1

Maso si nakrájíme na drobné kousky, které vložíme do hrnce, zalijeme vodou a zvolna vaříme do změknutí přibližně 1,5 hodiny. Po změknutí masa odstavíme a necháme vychladnout.

2

Do větší mísy vložíme vychladlé uvařené maso, přidáme k němu avokáda nakrájená na kousíčky, jemně nasekanou šalotku nebo cibuli a nakrájená rajčata. Vše společně důkladně promícháme.

3

Do malé nádobky rozmačkáme česnek, přidáme limetkovou nebo citronovou šťávu, olej, tabasco, koriandr, kmín a vše promícháme. Tuto směs přidáme do mísy k masu a opět promícháme, aby se nám vše pěkně spojilo. Dochutíme.

4

Tortilly v horké troubě rozpečeme, můžeme rozpéct také na grilu a na každou horkou tortillu rozetřeme hovězí směs. Naplněnou tortillu přeložíme napůl, ozdobíme koriandrovou natí a přidáme trochu rozmačkaného avokáda.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept