Jednoduchý recept

Vepřové na bosenský způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21219

Ingredience

3 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
3 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř bílý
5 ks Rajčata
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
1 kg Vepřové maso libové
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 764 kcal
Kilojoule 3 198kJ
4% Sacharidy 15 g
75% Tuky 56 g
10% Sodík 205 mg
84% Bílkoviny 47 g

Vepřové na bosenský způsob postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky.

2

V pánvi na rozehřátém oleji maso zprudka orestujeme. Když má zlatou kůrku, přidáme k němu nadrobno pokrájenou cibuli, omytá pokrájená rajčata s paprikou. (Rajčata krájíme na kostky a papriky bez jádřinců na nudličky.) Vše osolíme, opepříme, promícháme, přilijeme 2 dl vody a necháme dusit pod poklicí přibližně 1 hodinu.

3

Když je maso měkké, přilijeme smetanu, promícháme a ihned odstavíme z plotny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept