Jednoduchý recept

Vývar s mladou zeleninou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 21225
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

100 g Brukev řepka
130 g Karotka
30 g Kerblík
200 g Kohoutí maso
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
8 ks Vaječný žloutek slepičí
2 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 470 kcal
Kilojoule 1 967kJ
2% Sacharidy 7 g
24% Tuky 18 g
43% Sodík 854 mg
24% Bílkoviny 14 g

Vývar s mladou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Drůbeží vývar přivedeme k varu.

2

Karotku a brukev nakrájíme na kostičky, kohoutí maso na malé kousky. Jakmile se vývar začne vařit, vše do něj nasypeme a povaříme 25 až 30 minut. Dochutíme solí a pepřem.

3

V malém kastrůlku uvaříme žloutky natvrdo a vidličkou je rozdrolíme. Do talíře vložíme vždy jeden žloutek a zalijeme horkým vývarem s masem a zeleninou. Ozdobíme posekaným kerblíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept