Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 21237
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Fazole bílé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Sůl
1,5 kg Vepřová uzená žebra
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,050 kcal
Kilojoule 4 391kJ
22% Sacharidy 80 g
40% Tuky 30 g
286% Sodík 6 g
199% Bílkoviny 112 g

Fazole s uzenými žebry postup přípravy receptu:

1

Bílé fazole namočíme do vody na několik hodin před vařením. Než je začneme vařit, scedíme je a dáme do hrnce. Zalijeme horkou vodou tak, aby fazole byly ponořené. Přidáme očištěnou celou cibuli, opláchnutá uzená žebra, která jsme rozkrájeli na menší kusy a podle potřeby dolijeme vodu. Osolíme podle toho, jak jsou žebra nasolená.

2

Vaříme pod pokličkou do změknutí masa. Připravíme si světlou jíšku z hladké mouky a oleje. Když je maso měkké, vyndáme je na talíř a k fazolím zamícháme jíšku. Dochutíme solí, sladkou mletou paprikou, promícháme a krátce povaříme. Fazole servírujeme tak, že ke každé porci fazolí, přidáme porci uzených žeber.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept