Jednoduchý recept

Krabí krémová polévka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 21254

Ingredience

1 ks Bobkový list
40 g Cibule
100 g Krabí maso mražené
50 ml Martell cognac
40 g Mrkev kořen
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Petržel - nať
200 g Rýže dušená
1 špetka Sůl
10 g Tymián čerstvý
150 ml Víno bílé
2 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 778kJ
3% Sacharidy 10 g
15% Tuky 12 g
45% Sodík 903 mg
11% Bílkoviny 6 g

Krabí krémová polévka postup přípravy receptu:

1

Cibuli s mrkví nakrájíme nahrubo. Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla, přisypeme mrkev s cibulí, přidáme pokrájenou petrželovou nať, snítku tymiánu, bobkový list, vše krátce orestujeme. Podlijeme koňakem a vínem a ještě pár minut podusíme. Zeleninu z pánve přelijeme do hrnce, přidáme krabí maso, rýži, zalijeme vývarem a vaříme 10 minut.

2

Do polévky vmícháme lžíci másla, vyndáme bobkový list a polévku rozmixujeme. Podle chuti osolíme a opepříme.

3

Podáváme v polévkové míse.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept