Jednoduchý recept

Langustová polévka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21272

Ingredience

1 ks Bobkový list
40 g Cibule
40 g Karotka
300 g Langusta
50 ml Martell cognac
60 g Máslo čerstvé
30 g Petržel - nať
150 g Rýže dušená
10 g Tymián čerstvý
150 ml Víno bílé
2 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 824kJ
2% Sacharidy 8 g
16% Tuky 12 g
41% Sodík 813 mg
17% Bílkoviny 9 g

Langustová polévka postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpustíme 40 g másla, přisypeme cibuli a karotku, které jsme nakrájeli nahrubo. Přidáme posekanou petrželovou nať, bobkový list, tymián, vše krátce na másle orestujeme. Podlijeme vínem a koňakem, promícháme a dusíme ještě 5 minut.

2

Zeleninu zalijeme vývarem, přisypeme vařenou rýži, maso z langusty a povaříme 20 minut. Z polévky odstraníme bobkový list, vmícháme 20 g másla a polévku dobře rozmixujeme.

3

Podáváme v polévkové míse.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept