Recept

Bramborové klobásky se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21277

Ingredience

1 kg Brambory rané
0,5 ks Cibule
125 ml Džus jablečný
1 ks Jablka
4 ks Klobása vepřová
20 ml Mléko plnotučné
50 g Mrkev sterilovaná
20 ml Olej rostlinný
1 ks Pastinák
1 špetka Pepř černý celý
20 ml Protlak rajčatový
200 g Tykev
250 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

72% Kalorie 1,412 kcal
Kilojoule 5 908kJ
43% Sacharidy 154 g
104% Tuky 78 g
108% Sodík 2 g
82% Bílkoviny 46 g

Bramborové klobásky se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, klobásky rozpůlíme po šířce, pastinák na kolečka, cibuli nakrájíme nadrobno, jablko oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na dílky, mrkev a tykev nakrájíme na kolečka.

2

Předehřejeme troubu na 190 stupňů Celsia. Brambory vaříme deset až patnáct minut a slijeme je. Cibulku a klobásky smažíme na pánvi s olejem asi pět minut. Poté přimícháme pastinák, tykev, jablko, mrkev, rajčatový protlak, džus, vývar a pepř podle chuti.

3

Promíchanou směs dáme do zapékací mísy, pokryjeme bramborovými plátky a potřeme mlékem. Přikrytou mísu pečeme v troubě asi čtyřicet minut. Poté troubu nastavíme na 220 stupňů Celsia a odklopený pokrm pečeme ještě dvacet minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept