Jednoduchý recept

Zvěřinové pyré

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21282

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Chléb pšeničný (bílý)
1 l Hovězí vývar základní
2 ks Koroptev
100 g Máslo čerstvé
20 g Petržel - nať
10 g Tymián čerstvý
250 g Čočka jedlá

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 726 kcal
Kilojoule 3 036kJ
10% Sacharidy 35 g
21% Tuky 16 g
25% Sodík 503 mg
176% Bílkoviny 99 g

Zvěřinové pyré postup přípravy receptu:

1

Koroptve a čočku vložíme do hrnce, zalijeme vývarem, přidáme petrželovou nať, bobkový list, větvičku tymiánu a vaříme hodinu a půl. Maso obereme, vyndáme bobkový list, maso spolu s čočkou rozmixujeme a konzistenci upravíme vývarem. Do hotové polévky vmícháme 4 lžíce másla.

2

Podáváme v polévkové míse s opečeným chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept