Jednoduchý recept

Tykvové pyré s rýží

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21288

Ingredience

20 g Cukr moučkový
1 l Hovězí vývar základní
100 ml Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
75 g Rýže dušená
10 g Sůl
600 g Tykev

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 98 kcal
Kilojoule 410kJ
2% Sacharidy 9 g
7% Tuky 6 g
41% Sodík 816 mg
8% Bílkoviny 4 g

Tykvové pyré s rýží postup přípravy receptu:

1

Tykev očistíme, nakrájíme nahrubo, vložíme do hrnce, zalijeme vývarem, přidáme cukr, osolíme a vaříme 30 minut. Uvařenou tykev rozmixujeme, naředíme horkým mlékem a přimícháme vařenou rýži.

2

Nakonec vmícháme dvě lžíce másla.

3

Podáváme v polévkové míse.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept