Recept

Bageta s vepřovým masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21293

Ingredience

1 ks Bageta
20 ml Hořčice
40 ml Jogurt bílý
80 ml Majonéza
2 ks Rajčata
55 g Salám měkký
1 ks Salát hlávkový
100 g Sýr Čedar
115 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 527 kcal
Kilojoule 2 203kJ
11% Sacharidy 40 g
42% Tuky 31 g
41% Sodík 829 mg
40% Bílkoviny 22 g

Bageta s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Smícháme majonézu, jogurt a hořčici. Bagetu rozřežeme na dvě poloviny, obě potřeme směsí. Spodní polovinu bagety pokryjeme šesti velkými listy salátu a na něj poklademe plátky vepřové šunky, salám, silné plátky rajčete a čtyři plátky čedaru. Bagetu přiklopíme, rozkrojíme na čtyři kusy a po každá převážeme provázkem.

Poznámka

Vepřové můžeme nahradit rostbífem nebo krůtí šunkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept