Bageta s vepřovým masem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bageta s vepřovým masem
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pobihalka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (96%) |
ID receptu: | 21293 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 ks | Bageta |
20 ml | Hořčice |
40 ml | Jogurt bílý |
80 ml | Majonéza |
2 ks | Rajčata |
55 g | Salám měkký |
1 ks | Salát hlávkový |
115 g | Šunka dušená |
100 g | Sýr Čedar |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 38g |
---|---|
Cholesterol | 50,2mg |
Draslík | 257,8mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,3mg |
Vitamín E | 2,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Jogurt bílý, Majonéza, Rajčata, Salám měkký, Sýr Čedar mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Salát hlávkový, Šunka dušená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bageta s vepřovým masem postup přípravy receptu:
1 | Smícháme majonézu, jogurt a hořčici. Bagetu rozřežeme na dvě poloviny, obě potřeme směsí. Spodní polovinu bagety pokryjeme šesti velkými listy salátu a na něj poklademe plátky vepřové šunky, salám, silné plátky rajčete a čtyři plátky čedaru. Bagetu přiklopíme, rozkrojíme na čtyři kusy a po každá převážeme provázkem. |
Poznámka
Vepřové můžeme nahradit rostbífem nebo krůtí šunkou.