Jednoduchý recept

Pastýřská pochoutka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 213
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Cibule
100 g Feferony sterilované
300 g Hovězí roštěnka vys. peč.
150 g Játra vepřová
100 g Kečup
50 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
150 g Tuk
300 g Vepřová kýta
100 ml Víno červené
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 543kJ
2% Sacharidy 8 g
38% Tuky 28 g
67% Sodík 1 g
34% Bílkoviny 19 g

Pastýřská pochoutka postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a zpěníme na tuku.

2

Přidáme na nudličky nakrájený roštěnec a vepřovou kýtu.

3

Maso krátce osmahneme, přidáme žampiony nakrájené na plátky a očištěná, na nudličky nakrájená vepřová játra. Vše osmahneme.

4

Potom přidáme kečup, máslo a pokrájené feferonky, osolíme a opepříme.

5

Nakonec přilijeme červené víno a ještě krátce podusíme.

Poznámka

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept