Recept

Závitky ze pstruha s česnekovou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 21305

Ingredience

2 polévková lžíce Bešamel
1 ks Citrony
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
800 g Pstruh
2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
4 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí
2 stroužek Česnek
1 ks Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 499 kcal
Kilojoule 2 086kJ
1% Sacharidy 5 g
41% Tuky 31 g
16% Sodík 322 mg
88% Bílkoviny 49 g

Závitky ze pstruha s česnekovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté a vykuchané pstruhy nafiletujeme a vykostíme. Maso osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a šalvějí a pokapeme citronovou šťávou. Stočíme do závitků, sepneme párátky a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Závitky polijeme smetanou a krátce zapečeme ve vyhřáté troubě.

2

Bešamel promícháme s prolisovaným česnekem, žloutky a nastrouhaným sýrem. Omáčkou potřeme každý závitek a pokrm zapečeme v troubě nebo pod grilem dozlatova.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami a dílkem omytého citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept