Recept

Křupavé chlebíčky s drůbežími játry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 21309
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
4 krajíc Chléb toastový
300 g Játra drůbeží
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
2 ks Rajčata
2 ks Šalotka
1 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
40 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Tymián sušený
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 231kJ
6% Sacharidy 20 g
19% Tuky 14 g
11% Sodík 228 mg
39% Bílkoviny 22 g

Křupavé chlebíčky s drůbežími játry postup přípravy receptu:

1

Toastový chléb nasucho opečeme.

2

Očištěná a omytá játra naškrábeme nožem a v misce promícháme s nasekanou šalotkou, rozetřeným česnekem, čerstvými žloutky, smetanou, změklým máslem, solí, pepřem a tymiánem.

3

Směsí potřeme opečené toasty a krátce je zapečeme pod grilem. Posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme dozlatova.

4

Každý toast ozdobíme plátkem omytého rajčete a snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept