Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 220 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21340
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
400 g Brambory
4 ks Česnek
1 kg Jehněčí žebírka
2 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sůl
0,3 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

53% Kalorie 1,043 kcal
Kilojoule 4 365kJ
6% Sacharidy 23 g
345% Tuky 259 g
32% Sodík 639 mg
72% Bílkoviny 41 g

Jehněčí hrnec postup přípravy receptu:

1

Jehněčí žebra omyjeme a pokrájíme na menší kusy, které dáme vařit do většího hrnce.

2

Omyjeme, očistíme a pokrájíme brambory, mrkev, rajčata, čerstvé hlávkové zelí a vše přidáme do hrnce k masu.

3

Ještě doložíme 4 stroužky česneku, bobkový list, sůl, pepř a vaříme pod pokličkou téměř 3 hodiny při mírné teplotě.

4

Hotové jehněčí dochutíme octem podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept