Zdravý recept

Šiš-čevab (ražniči)

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21354

Ingredience

2 polévková lžíce Celer - nať
4 ks Cibule
800 g Jehněčí maso
2 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Pepř černý celý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 480 kcal
Kilojoule 2 009kJ
5% Sacharidy 17 g
263% Tuky 197 g
25% Sodík 490 mg
43% Bílkoviny 24 g

Šiš-čevab (ražniči) postup přípravy receptu:

1

Omyté jehněčí maso (více tučné) nakrájíme na větší kousky a cibuli pokrájíme na kolečka.

2

Maso osolíme, opepříme a střídavě s cibulí napichujeme na špejle tak, že začneme a končíme masem.

3

Špejle s masem vložíme do hrnce a zalijeme je vodou jen do poloviny.

4

Přidáme k němu jemně nastrouhanou mrkev, zrnka pepře, pokrájenou celerovou a petrželovou nať a dusíme pod pokličkou do měkka.

5

Hotový šiš-čevab posypeme pálivou paprikou a podáváme s omáčkou, ve které se vařily.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept