Zdravý recept

Pikantní ryba na grilu s arašídy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21365
Kategorie: Maso

Ingredience

12 ks Arašídy
2 ks Chilli paprička
15 kávová lžička Citronová tráva
5 ml Citronová šťáva
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 kg Treska aljašská
20 ml Voda pitná
1 špetka Zázvor mletý
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 042kJ
2% Sacharidy 7 g
4% Tuky 3 g
12% Sodík 239 mg
82% Bílkoviny 46 g

Pikantní ryba na grilu s arašídy postup přípravy receptu:

1

Očištěnou rybu grilujeme asi 1 hodinu, několikrát ji obrátíme.

2

Poté přidáme trochu zázvoru a 3 stroužky česneku a grilujeme, dokud slupky nezačnou černat. Po vychladnutí oloupeme.

3

Na wok pánvi nasucho opražíme ořechy nasekané nahrubo. Chilli papričky a sůl utřeme v hmoždíři dohladka, postupně přidáváme citronovou trávu nasekanou najemno, pepř, ořechy, česnek a opět utřeme dohladka. Směs důkladně promícháme v misce s citronovou šťávou a horkou vodou.

4

Rybu umístíme na tác a potřeme arašídovou pastou. Podáváme s rýží, pastu servírujeme v misce.

Poznámka

Můžeme použít i jiný druh ryby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept