Recept

Slané špičky bramborové

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2138

Ingredience

200 g Brambory vařené ve slupce
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
200 g Máslo čerstvé
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 ks Vejce slepičí
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 685 kcal
Kilojoule 2 867kJ
13% Sacharidy 46 g
65% Tuky 49 g
7% Sodík 145 mg
31% Bílkoviny 17 g

Slané špičky bramborové postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a nastrouháme, šunku nakrájíme nadrobno, přidáme mouku, máslo a vypracujeme těsto.

2

Ihned vyválíme plát, který rozkrájíme na trojúhelníky, potřeme vejcem a posypeme sýrem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.

3

Špičky jsou chutné čerstvé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept