Jednoduchý recept

Krém na kari

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 7 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21380

Ingredience

150 ml Bujón slepičí
2 kávová lžička Kari koření
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
800 ml Rýžová kaše
250 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 529 kcal
Kilojoule 2 214kJ
14% Sacharidy 51 g
39% Tuky 30 g
465% Sodík 9 g
26% Bílkoviny 15 g

Krém na kari postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme kari koření a krátce mícháme, než se máslo obarví. Přilijeme 50 ml smetany, bujón a 1 minutu povaříme. Ochutíme solí a pepřem. Tuto omáčku vmícháme do rýžové kaše, ohřejeme a podáváme se smetanou zvlášť.

2

Každý strávník si nabere lžící smetanu a na talíři ji vmíchá do krému.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept