Jednoduchý recept

Rýžová kaše pro krémové polévky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21384

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
2 ks Hřebíček
1 l Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
200 g Rýže loupaná
100 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 531kJ
16% Sacharidy 57 g
12% Tuky 9 g
3% Sodík 66 mg
23% Bílkoviny 13 g

Rýžová kaše pro krémové polévky postup přípravy receptu:

1

Mléko přivedeme k varu, přidáme cibuli, do které jsme zapíchli 2 hřebíčky, osolíme, opepříme, přisypeme posekanou petrželku, tymián a 1 bobkový list. Přisypeme rýži, promícháme a vaříme 20 minut.

2

Hrnec odstavíme, vyjmeme bobkový list, cibuli s hřebíčkem a všechno ostatní rozmixujeme. Nakonec vmícháme smetanu.

3

Tato kaše slouží jako základ pro krémové polévky.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept