Recept

Skopové maso se strakatými fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21387

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Fazole černé
1 dl Olej slunečnicový
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
500 g Skopová plec
1 polévková lžíce Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 602 kcal
Kilojoule 2 519kJ
14% Sacharidy 49 g
43% Tuky 32 g
24% Sodík 489 mg
52% Bílkoviny 29 g

Skopové maso se strakatými fazolemi postup přípravy receptu:

1

Den předem namočené strakaté fazole propláchneme a povaříme 20 minut a znovu scedíme. Takto povařené fazole podlijeme teplou vodou a přidáme omyté skopové maso, pokrájené na malé kousky. Ještě přidáme 1 lžíci mleté papriky, drobně pokrájenou orestovanou cibuli a pod pokličkou dusíme doměkka. Když jsou fazole s masem uvařené, dochutíme solí a podáváme s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept