Jednoduchý recept

Drůbeží krém s chřestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 21388
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

150 g Chřest zelený
300 g Kuřecí prsa
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
800 ml Rýžová kaše
250 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
100 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 328 kcal
Kilojoule 1 374kJ
8% Sacharidy 29 g
18% Tuky 14 g
16% Sodík 313 mg
31% Bílkoviny 17 g

Drůbeží krém s chřestem postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa nakrájíme na větší kousky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a vaříme 20 minut. Scedíme, přilijeme 50 ml smetany, vývar a rozmixujeme. Rozmixovanou hmotu vmícháme do rýžové kaše, ochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme zbylou smetanu.

2

Chřest pokrájíme na slabé proužky a lehce orestujeme na másle.

3

Do talíře nalijeme drůbeží krém a na povrchu ozdobíme několika proužky orestovaného chřestu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept