Recept

Zapečené skopové s pórkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21389

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kg Pórek
800 g Skopové maso přední
1 polévková lžíce Sůl
3 ks Vejce slepičí
3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 948 kcal
Kilojoule 3 965kJ
10% Sacharidy 36 g
98% Tuky 74 g
40% Sodík 793 mg
68% Bílkoviny 38 g

Zapečené skopové s pórkem postup přípravy receptu:

1

Skopové maso omyjeme, pokrájíme na malé kostky, osolíme a uvaříme do poloměkka. Pórek očistíme, omyjeme, pokrájíme na silnější kolečka a dáme do druhého hrnce. Přilijeme 2-3 dl vody, přidáme máslo a dusíme také do poloměkka. Pórek osolíme, přidáme mletou papriku a maso, dobře promícháme a společně povaříme. Když je maso měkké a tekutina vyvařená, přeložíme maso s pórkem do vymaštěného pekáče, polijeme vše rozšlehanými vajíčky a necháme zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept