Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21395

Ingredience

1 ks Cibule
400 g Houby čerstvé
1 dl Olej slunečnicový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Saturejka
750 g Skopová plec
1 polévková lžíce Sůl
2 dl Víno bílé
2 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 495kJ
3% Sacharidy 12 g
61% Tuky 46 g
25% Sodík 508 mg
45% Bílkoviny 25 g

Skopové na houbách postup přípravy receptu:

1

Omyté skopové maso pokrájíme na malé kostky, dáme do mísy, osolíme, opepříme, přelijeme bílým vínem a odložíme do chladničky na 30 minut. V pánvi si rozpálíme olej, na něm orestujeme drobně pokrájenou cibuli, posypeme paprikou, přidáme na kostičky pokrájená rajčata, která jsme předtím spařili a oloupali. Maso s marinádou vlijeme na rajčata, přidáme nadrobno pokrájené žampiony nebo hřiby, saturejku a pokrájený česnek. Vše řádně promícháme, podlijeme 2 dl horké vody a dusíme při mírné teplotě minimálně 1 hodinu do doby, až bude maso měkké a bez vody.

2

Skopové na houbách dochutíme solí a podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept