Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 21397

Ingredience

1 ks Cibule
1 dl Olej rostlinný
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kg Paprika zelená
80 g Rýže loupaná
750 g Skopové maso přední
1 polévková lžíce Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 678 kcal
Kilojoule 2 837kJ
9% Sacharidy 33 g
64% Tuky 48 g
34% Sodík 677 mg
56% Bílkoviny 31 g

Skopové janija postup přípravy receptu:

1

Skopové omyté maso nakrájíme na kostky, vložíme do hrnce, přidáme pokrájenou papriku na malé proužky. Zalijeme vodou a vaříme do změknutí masa. K měkkému masu vložíme dobře propláchnutou rýži.

2

Cibuli nadrobno pokrájíme, orestujeme na oleji dorůžova a přidáme

3

k masu, vše osolíme, opepříme a vaříme do změknutí rýže.

4

Janija je uvařená, když je maso s rýží měkké a voda se vydusila.

5

Dochutíme rozetřeným česnekem a podáváme s bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept