Jednoduchý recept

Rajská polévka z protlaku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 21434

Ingredience

1 ks Bobkový list
50 g Cibule
60 g Máslo čerstvé
20 g Petržel - nať
150 ml Protlak rajčatový
200 g Rýže dušená
100 g Rýžová kaše
150 ml Smetana 12% (konzumní)
600 g Telecí maso přední
1 špetka Tymián sušený
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 627kJ
5% Sacharidy 18 g
24% Tuky 18 g
7% Sodík 135 mg
63% Bílkoviny 36 g

Rajská polévka z protlaku postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme posekanou cibuli, na kostičky nakrájené maso a necháme pod pokličkou 10 minut podusit.

2

Přidáme posekanou petrželku, tymián, bobkový list, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Jakmile se polévka začne vařit, přidáme rýžovou kaši, rajský protlak a vaříme na mírném ohni asi 50 minut. Odstavíme a přimícháme smetanu. Do talíře vložíme 1 lžíci vařené rýže a zalijeme horkou polévkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept