Jednoduchý recept

Polévka z Albi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 21437
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

50 g Brukev řepka
2 l Bujón hovězí
300 g Chléb pšeničný (bílý)
60 g Cibule
200 g Husí maso pečené
50 g Karotka
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Pórek
100 g Salám Turistický trvanlivý
1 špetka Sůl
100 g Šunka od kosti
300 g Telecí maso přední
300 g Vepřová plec
50 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 935 kcal
Kilojoule 3 913kJ
17% Sacharidy 62 g
59% Tuky 44 g
3024% Sodík 60 g
131% Bílkoviny 74 g

Polévka z Albi postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme pokrájenou cibuli a krátce orestujeme. Přidáme vepřové maso, telecí maso, šunku od kosti a suchý salám. Vše pokrájené na kostičky. 2 minuty orestujeme, zalijeme bujónem a přivedeme k varu. Jakmile se polévka začne vařit, přidáme zeleninu pokrájenou na malé kousky. Karotku, brukev, pórek a zelí. Vaříme na mírném ohni hodinu a půl. Solíme a pepříme velmi opatrně vzhledem ke slanosti šunky a salámu.

2

Do talíře vložíme lžíci husího masa dušeného v sádle a zalijeme horkou polévkou. Podáváme s opečeným bílým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept