Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 2147

Ingredience

50 g Cukr krupice
300 g Lečo sterilované
100 ml Ocet kvasný lihový
50 ml Olej stolní
30 g Sůl
2000 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 530kJ
5% Sacharidy 18 g
7% Tuky 5 g
63% Sodík 1 g
5% Bílkoviny 3 g

Zelný salát s lečem postup přípravy receptu:

1

Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme je na hrubé nudle. Zelí propláchneme vodou a necháme okapat.

2

Potom zelí osolíme, promícháme a necháme odležet. Přidáme ocet, cukr, lečo a olej. Vše dobře promícháme a znovu necháme krátce odležet.

3

Zelný salát s lečem podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz