Jednoduchý recept

Polévka z krkovice

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 21472
Kategorie: Polévky

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
15 g Citrony
150 g Jehněčí krkovice
1 polévková lžíce Kapary
50 g Klobása uzená
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
2 ks Okurka salátová
1 polévková lžíce Olej olivový
20 g Olivy černé
1 kávová lžička Pepř bílý
50 g Protlak rajčatový
1 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 874kJ
5% Sacharidy 19 g
14% Tuky 11 g
14% Sodík 278 mg
22% Bílkoviny 12 g

Polévka z krkovice postup přípravy receptu:

1

Nejprve na menší kousky nakrájíme cibuli, olivy, rajče, klobásu, citrón a okurky.

2

Maso nakrájíme na proužky.

3

Nakrájené maso opečeme na oleji s cibulí, když maso změkne přidáme rajčatový protlak, kapary, rajčata, citrón, olivy, okurky, bobkový list, sůl, pepř, kopr a vodu.

4

Když je maso zcela hotové přidáme do polévky připravenou klobásu.

5

Vše jen krátce povaříme a můžeme servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept