Jednoduchý recept

Polévka s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21487

Ingredience

1 kostka Bujón slepičí
20 g Celer řapíkatý
1 ks Cibule
100 g Fazolky mražené
2 ks Mrkev kořen
20 g Máslo čerstvé
30 g Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
10 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 560kJ
4% Sacharidy 16 g
8% Tuky 6 g
55% Sodík 1 g
5% Bílkoviny 3 g

Polévka s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Mrkev, celer, fazolky, cibuli, petržel a česnek nakrájíme na malé kousky.

2

V hrnci na rozpuštěném másle orestujeme připravenou nakrájenou zeleninu.

3

Do orestované zeleniny přilijeme vodu s bujónem a osolíme.

4

Vše vaříme 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept