Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2150

Ingredience

100 g Cibule
30 g Cukr krupice
200 g Majolka
80 ml Ocet kvasný lihový
20 g Sůl
300 g Zelenina nakládaná
1800 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 947kJ
5% Sacharidy 17 g
23% Tuky 17 g
44% Sodík 875 mg
6% Bílkoviny 3 g

Zelný salát pražský postup přípravy receptu:

1

Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme je na jemné nudličky. Zelí spaříme vařící vodou a necháme okapat.

2

Potom zelí osolíme a necháme odležet. Přidáme zeleninovou směs, jemně nakrájenou cibuli, ocet, cukr a majonézu. Vše lehce promícháme a necháme odležet.

3

Zelný salát podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz