Jednoduchý recept

Netradiční polévka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21505

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr krupice
0,1 kg Jahody zahradní
0,5 l Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
10 dkg Máslo čerstvé
0,3 l Smetana 33% (šlehačka)
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 683 kcal
Kilojoule 2 858kJ
7% Sacharidy 26 g
79% Tuky 59 g
0% Sodík 2 mg
14% Bílkoviny 8 g

Netradiční polévka postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpustíme máslo a smícháme s moukou, přidáme mléko.

2

Do směsi zamícháme nadrobno nakrájené jahody.

3

Vše vaříme 10 minut.

4

Hotovou polévku dáme na 30 minut do chladné místnosti.

5

Vychlazenou polévku vlijeme do mixéru se šlehačkou, cukrem a vínem.

6

Rozmixujeme na hladkou směs.

7

Takto rozmixovanou polévku podáváme studenou, ozdobenou s kousky čerstvých jahod.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept