Jednoduchý recept

Zeleninový salát s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21535

Ingredience

6 ks Ančovičky konzervované
4 ks Brambory
2 ks Fazolové lusky zelené
20 ml Ocet vinný
80 ml Olej olivový
80 ml Olej slunečnicový
50 g Olivy černé
1 ks Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
170 g Tuňák v oleji
3 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 742 kcal
Kilojoule 3 104kJ
6% Sacharidy 21 g
75% Tuky 56 g
144% Sodík 3 g
74% Bílkoviny 41 g

Zeleninový salát s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Brambory vaříme asi dvacet minut ve slané vodě, slijeme je a nakrájíme na kostky. Povaříme asi deset minut vajíčka a pět minut fazolové lusky zvlášť, obojí ve slané vodě, poté lusky rozpůlíme, vejce oloupeme a nakrájíme na dílky. Rajčata vaříme asi třicet sekund ve vařící vodě, poté je oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme.

2

V misce smícháme oleje, ocet a koření, směs nalijeme do mísy k bramborám, luskům, vajíčkám, rajčatům, tuňáku, olivám a ančovičkám. Vše pečlivě promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept