Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21552

Ingredience

500 g Bramborová kaše
1 polévková lžíce Citronová šťáva
60 g Máslo čerstvé
500 ml Olej stolní
4 kávová lžička Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
58 g Strouhanka
1 špetka Sůl
200 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

77% Kalorie 1,516 kcal
Kilojoule 6 344kJ
8% Sacharidy 29 g
196% Tuky 147 g
29% Sodík 578 mg
33% Bílkoviny 18 g

Tuňákové koláčky postup přípravy receptu:

1

Z ryby odstraníme kosti a kůži a maso natrháme na menší kousky, spolu s máslem a nasekanou pažitkou je přimícháme do hotové instantní kaše, ochutíme směs citronovou šťávou a okořeníme. Vytvoříme koláčky, obalíme je ve vejci a strouhance a usmažíme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept