Jednoduchý recept

Portugalská fazolová polévka

  • Portugalsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 190 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 21556

Ingredience

4 ks Brambory
2 ks Cibule
450 g Fazole červené sterilované
2 ks Mrkev kořen
1 ks Paprika zelená
2 kávová lžička Petržel - nať
450 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
450 g Salám drůbeží
1 l Vývar drůbeží
1 kg Zelí hlávkové bílé
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 510 kcal
Kilojoule 2 136kJ
12% Sacharidy 42 g
15% Tuky 11 g
43% Sodík 860 mg
44% Bílkoviny 25 g

Portugalská fazolová polévka postup přípravy receptu:

1

Zelenou papriku, zelí a rajčata nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli, mrkev a brambory nakrájíme na kostičky.

2

Hrnec naplníme do 2/3 vodou a vývarem. Veškerou zeleninu a nakrájený salám vložíme do hrnce a přivede k varu. Oheň ztlumíme, hrnec přikryjeme pokličkou a vaříme na mírném ohni.

3

Polévku vaříme cca 2 hodiny za občasného míchání. Dochutíme solí a pepřem. Při podávání polévku ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept