Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 21559

Ingredience

1 ks Citrony
175 g Kokos - mletý (Kopra)
200 g Mouka polohrubá
60 g Máslo čerstvé
500 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 646 kcal
Kilojoule 2 704kJ
13% Sacharidy 47 g
49% Tuky 37 g
7% Sodík 131 mg
63% Bílkoviny 35 g

Treska v kokosu postup přípravy receptu:

1

Filety obalíme v mouce, vejci a kokosu. Poté je na hodinu uložíme přikryté do ledničky. Filety smažíme na másle z obou stran dozlatova. Servírujeme je s plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept