Treska v kokosu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 95 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Treska v kokosu
Celkový čas: | 95 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 75 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | pobihalka |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (96%) |
ID receptu: | 21559 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 ks | Citrony |
175 g | Kokos - mletý (Kopra) |
60 g | Máslo čerstvé |
200 g | Mouka polohrubá |
500 g | Treska aljašská |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
33% Kalorie 646 kcal
Kilojoule 2 704kJ
13% Sacharidy 47 g
49% Tuky 37 g
7% Sodík 131 mg
63% Bílkoviny 35 g
Uhlovodany | 40g |
---|---|
Cholesterol | 172,5mg |
Draslík | 631,9mg |
Vláknina | 27g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 22,9mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony, Treska aljašská, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kokos - mletý (Kopra), Máslo čerstvé, Mouka polohrubá mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Treska v kokosu postup přípravy receptu:
1 | Filety obalíme v mouce, vejci a kokosu. Poté je na hodinu uložíme přikryté do ledničky. Filety smažíme na másle z obou stran dozlatova. Servírujeme je s plátky citronu. |