Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 21561
Kategorie: Maso

Ingredience

225 g Chřest bílý
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
600 g Losos - filety
20 ml Ocet kvasný lihový
40 ml Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Pomerančová kůra
1 polévková lžíce Pomerančová šťáva
1 kávová lžička Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 160kJ
1% Sacharidy 3 g
20% Tuky 15 g
30% Sodík 594 mg
56% Bílkoviny 31 g

Losos na chřestu postup přípravy receptu:

1

Na plech nalijeme lžíci oleje, pomerančovou kůru, sůl, pepř a ve směsi dobře obalíme chřest. Pečeme ho při 200 stupních Celsia asi 15–20 minut.

2

Mezitím filety omyjeme, osušíme a okořeníme. Na zbývajícím oleji je osmažíme z obou stran dozlatova, pak přilijeme ocet a pomerančovou šťávu, smažíme další dvě minuty. Pak přimícháme koriandr a ihned podáváme na chřestu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept