Recept

Mleté maso s houbami v těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (96%)
ID receptu: 21567
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
88 g Fazole bílé
60 g Houby čerstvé
350 g Hovězí maso mleté
315 ml Mléko polotučné
50 g Mouka polohrubá
1 ks Mrkev kořen
40 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
1 šálek Rajčata
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 878kJ
10% Sacharidy 35 g
26% Tuky 20 g
8% Sodík 167 mg
60% Bílkoviny 34 g

Mleté maso s houbami v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Připravíme těsto z mouky, soli, vejce, mléka, necháme ho půl hodiny stát. Na pánvi s olejem smažíme mrkev a cibuli nakrájené na kostičky. Po pěti minutách vsypeme nakrájené houby. Po dalších dvou až třech minutách vmícháme maso a smažíme ho do hněda přibližně pět minut. Pak přidáme konzervovaná a nakrájená rajčata. Po patnácti minutách vmícháme pečené fazole, okořeníme a asi pět minut směs prohříváme.

2

Do formy na muffiny nebo yorkshirský pudink nalijeme olej a dáme ji do předehřáté trouby na 220 stupňů Celsia. Po pěti minutách nalijeme těsto do forem a pečeme kolem dvaceti minut.

3

Po vyjmutí každý pudink naplníme směsí z mletého masa a ozdobíme petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept