Jednoduchý recept

Rajská polévka z hovězích ocásků

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 21577

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
600 g Hovězí oháňka
1200 ml Hovězí vývar základní
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
150 ml Protlak rajčatový
100 g Rýžová kaše
150 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 608 kcal
Kilojoule 2 546kJ
4% Sacharidy 13 g
25% Tuky 19 g
34% Sodík 680 mg
28% Bílkoviny 16 g

Rajská polévka z hovězích ocásků postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a lehce orestujeme. Přidáme několik kusů hovězí oháňky, posekanou petrželku, tymián, bobkový list, osolíme a opepříme, zalijeme vývarem a vaříme 2 hodiny.

2

Z polévky vyndáme ocásky, maso obereme, nakrájíme a vložíme do polévkové mísy. Vyndáme ještě bobkový list, přilijeme protlak, rýžovou kaši a povaříme ještě 5 minut. Nakonec vmícháme smetanu.

3

Horkou polévku vlijeme na maso do polévkové mísy a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept