Jednoduchý recept

Ančovičky s červenými paprikami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 21592
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

80 g Ančovičky konzervované
25 ml Balsamico ocet
25 ml Olej olivový extra panenský
2 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 124 kcal
Kilojoule 520kJ
1% Sacharidy 4 g
11% Tuky 8 g
41% Sodík 829 mg
15% Bílkoviny 8 g

Ančovičky s červenými paprikami postup přípravy receptu:

1

Papriky ugrilujeme nebo nasucho upečeme v troubě pár minut. Vejce uvaříme natvrdo.

2

Grilované papriky rozřízneme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky, vložíme do misky, zakapeme olivovým olejem, octem, osolíme, opepříme a posypeme posekanou petrželkou. Promícháme, aby se jednotlivé proužky obalily ochucovadly.

3

Na dezertní talířek vložíme kopeček proužků papriky, okolo obložíme řezy ančoviček a celé ozdobíme vařenými bílky pokrájenými na nudličky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept