Jednoduchý recept

Úhoř na víně s paprikou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 21594
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Bobkový list
3 stroužek Česnek
60 g Cibule
20 g Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
10 g Tymián čerstvý
1500 g Úhoř mořský
1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 937kJ
2% Sacharidy 7 g
30% Tuky 22 g
10% Sodík 202 mg
63% Bílkoviny 35 g

Úhoř na víně s paprikou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané úhoře nakrájíme na kratší válečky, vyskládáme do pekáčku, okořeníme solí, pepřem, mletou paprikou, bobkovým listem, zasypeme pokrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, posekanou petželkou a tymiánem. Zalijeme bílým vínem, zakryjeme druhým pekáčkem nebo alobalem a dáme do trouby. Zapékáme 25 minut, vyndáme z trouby a necháme vychladnout.

2

Úhoře položíme na dezertní talířky, šťávu z pekáčku rozmixujeme nebo propasírujeme přes sítko a porce úhořů přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept