Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 21596
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej rostlinný
2 ks Rajčata
1 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
40 g Sýr Parmezán
600 g Telecí kýta
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 082kJ
1% Sacharidy 4 g
13% Tuky 9 g
24% Sodík 487 mg
67% Bílkoviny 38 g

Parmské telecí řízky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Obalíme v hladké mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem, solí a nastrouhaným sýrem a nakonec ve strouhance. Řízky ihned smažíme v rozehřátém oleji dozlatova. Omytá rajčata nakrájíme na plátky, poté osmahneme na oleji a při podávání jimi obložíme řízky.

2

Vhodnou přílohou jsou vařené nebo opečené brambory a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept