Jednoduchý recept

Úhoř po provensálsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 21599
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
60 g Cibule
100 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
6 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1500 g Úhoř mořský
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 657 kcal
Kilojoule 2 747kJ
2% Sacharidy 6 g
61% Tuky 46 g
13% Sodík 265 mg
84% Bílkoviny 47 g

Úhoř po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykuchané úhoře nakrájíme na kratší válečky. Cibuli pokrájíme nadrobno. V širším kastrolu rozpálíme olej, přisypeme cibuli a trochu orestujeme. Přidáme kousky ryby, podlijeme vínem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, posekanou petrželku, prolisovaný česnek a nadrobno nakrájená rajčata. Přiklopíme a vaříme 25 minut.

2

Necháme vychladnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept