Jednoduchý recept

Pěna z husí paštiky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 21603
Kategorie: Paštiky, Aspiky, Teriny

Ingredience

50 g Lanýž
200 g Máslo čerstvé
500 g Paštika z husích jater
20 ks Pečivo pšeničné jemné máslové
200 ml Smetana 33% (šlehačka)

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 881kJ
1% Sacharidy 4 g
61% Tuky 45 g
17% Sodík 349 mg
12% Bílkoviny 7 g

Pěna z husí paštiky postup přípravy receptu:

1

Do mísy vložíme paštiku z husích jater, přidáme nadrobno pokrájené, orestované lanýže, rozměklé máslo a šlehačem vyšleháme do pěny. Ze smetany vyšleháme napůl tekutou šlehačku a tu pomalu zapracováváme šlehačem do pěny. Dáme do lednice vychladit. Protože pěna obsahuje máslo, v lednici ztuhne a bude dobře použitelná na zdobení drobného pečiva.

2

Ve Francii se s oblibou používá na malé bagetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept