Recept

Lovecký paprikáš s červeným vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 21604

Ingredience

500 g Cibule
2 ks Feferony
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
5 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
500 g Telecí plec
250 g Vepřová plec
150 g Vepřový bok uzený
5 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 293kJ
6% Sacharidy 20 g
30% Tuky 23 g
59% Sodík 1 g
75% Bílkoviny 42 g

Lovecký paprikáš s červeným vínem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve si omyjeme maso a zeleninu a pokrájíme: uzený bůček na kostičky, telecí a vepřové maso na větší kostky, cibuli, feferonky a papriky na kolečka. Do hrnce na dno dáme uzený bůček, na něj vrstvy masa, které osolíme, opepříme, navrstvíme cibuli + feferonky + papriku. Zeleninu také osolíme a opepříme. Všechny vrstvy opakujeme minimálně 3x, ale poslední vrstva bude cibulová. Vše zalijeme červeným vínem, hrnec zakryjeme pokličkou a dáme vařit asi na 2 hodiny při mírné teplotě. Během vaření nebudeme vrstvy promíchávat, můžeme jen občas pootáčet hrnec.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept