Recept

Slaná silvestrovská podkova

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 2161

Ingredience

500 g Listové těsto
1 kávová lžička Petržel - nať
2 ks Rohlíky bílé
300 g Sýr Eidam cihla 30%
5 ks Vejce slepičí
250 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 662 kcal
Kilojoule 2 768kJ
11% Sacharidy 40 g
54% Tuky 41 g
3% Sodík 68 mg
62% Bílkoviny 35 g

Slaná silvestrovská podkova postup přípravy receptu:

1

Z listového těsta vyválíme placku, pokrájíme šunku, sýr, vařená vajíčka a rohlíky na malé kostičky, promícháme s dvěma syrovými vejci, posypeme petrželkou a poklademe na těsto.

2

Zavineme jako závin a stočíme do tvaru podkovy. Pečeme v silně vyhřáté troubě dozlatova.

3

Hotové krájíme na řezy.

Poznámka

Šunku můžeme nahradit salámem nebo uzeným masem. Sýr volíme dle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept